Dringend hulp gevraagd! Mama, ik wil niet doodgaan!

Hai iedereen,

Ik ben Jayden en ik ben op 13 april 5 jaar geworden.

Vanaf ik ben geboren zit er een knobbeltje in mijn rug die, zolang ik me kan herinneren, altijd pijn heeft gedaan. Daarom noemde ze mij een huilbaby, maar mama begreep er niets van en de dokteren hoorde ik altijd zeggen dat er niets met mij aan de hand was.

Hoe kon dat nou, terwijl ik altijd zoveel pijn heb gehad.

Mijn benen heb ik, toen ik baby was, gewoon kunnen bewegen. Maar toen ik groter werd en de knobbel in mijn rug ook, lukte het mij niet meer om mijn benen te bewegen. De dokteren hebben gezegd dat ik waarschijnlijk niet ouder zou worden dan 1 jaar, maar ondanks dat heb ik ze het tegendeel kunnen bewijzen!

Ik ben al 5 hele jaren en ik wil heel graag nog veeeeeel ouder worden. Ik ben de trotse grote broer van mijn zusje Athaliya en het broertje van mijn stoere grote broer Raïf en ondanks ik mijn benen niet kan bewegen of zelf naar de toilet kan gaan (mama moet mij 6x per dag katheteriseren) voor de kleine of grote boodschap, heb ik wel manieren gevonden om zelf heel leuk te kunnen spelen.

Ik ben wel bang, want ik hoorde mama praten met een paar mensen dat ik niet lang meer te leven heb als er niet snel hulp voor mij komt en de inmiddels veel grotere knobbel in mijn rug laten verwijderen. We moeten nu zelfs kijken of ik geen uitzaaiingen in de rest van mijn lichaam heb. Want hier in Suriname is het niet mogelijk om een goede mri scan te maken.

Wat is doodgaan eigenlijk?

Waar ga je naartoe als je doodgaat?

En… waarom zou ik niet mogen blijven leven?

Ik hoorde mama ook zeggen dat ik geholpen kan worden maar dan hebben we steun nodig van mensen, net als u, die dit bericht nu lezen.

Ik moet helemaal naar het buitenland om goed onderzocht en geopereerd te worden, zei mama.

Mama zei ook dat de tijd begint te dringen omdat ik steeds infecties krijg en van alles moet overgeven.

Mama vertelde mij dat er speciale dokteren zijn die speciaal voor mijn knobbel en alle andere dingen die fout gaan in mijn lichaam (het heet een neuroblastoom) hebben gestudeerd en dat zij daar dan in gespecialiseerd zijn.

Ik weet het zelf ook niet helemaal, wat ik wel weet is dat ik bang ben. Ik weet ook, dat ik heel graag bij mama en mijn zusje wil blijven. Ik wil heel graag groot worden en echt blijven leven.

Wat ook een wens van mij is, is dat ik mijn benen weer helemaal zelf zou kunnen bewegen.

Gaat u mij helpen zodat ik geopereerd kan worden?

Ik zeg alvast dank u wel ❤️

Bankrekeningnummer van mama

Hakrinbank: 20.655.52.84 tnv Carrelaine Wijnaldum

Of voor mensen met andere valuta hieronder de GoFundMe link
https://gofund.me/c7a96ba6

Hele lieve groetjes,
Jayden

Reacties

  • Nog geen reacties.
  • Uw commentaar of ervaring delen? Wij horen graag van u!