Marine winnaar Best Physical Soldier 2022 competitie

Korporaal Gabriel Venetiaan van het Korps Mariniers Suriname (KMS) is met de beste resultaten op de eerste plaats geëindigd bij de Best Physical Soldier 2022 competitie. Het Nationaal Leger is bezig de fysieke gesteldheid van de militair op een hoger niveau te brengen.

In dit kader werd de Best Physical Soldier 2022 competitie op donderdag 21 april 2022 georganiseerd. De tweede plaats ging naar korporaal Philicius Vijf van de Militaire Politie, terwijl soldaat Chesran Korsten (Infanterie Landmacht) op de derde plaats eindigde. De militairen hebben deelgenomen aan verschillende takken van sport, waaronder een 3.2 km snelloop die binnen 15 minuten moest worden afgerond. Verder moesten de sporters aantonen hoeveel burpees, push ups, sit-ups en pull-ups zij binnen een minuut konden doen.

De Best Physical Soldier 2022 is een jaarlijks terugkerend militaire sporttoernooi, maar vanwege de Covid-19 pandemie zijn er de afgelopen twee jaren geen competities georganiseerd. Het doel van deze competitie is om de strijdlust en doorzettingsvermogen bij de militair te bevorderen, sportbeoefening aan te moedigen, fysieke gesteldheid van het individu te verbeteren en de militair te belonen bij uitmuntende prestaties.

Reacties

  • Nog geen reacties.
  • Uw commentaar of ervaring delen? Wij horen graag van u!